Nuorison veneilyleiri 7.-9. 8., Kutsu ja iloittautumisohje

30.6.2020

Nuorison veneilyleiristä tulee tänä vuonna oikeasti erilainen kuin aiemmin ja ohjelmaan on panostettu toden teolla. Nyt puhuvat nuorten toiveet! Kun kysyin ensimmäisellä leirillä vuonna 2018 sitä, kuinka leiriä voisi kehittää, tuli vastaus kuin yhdestä suusta: ”Mennään pidemmälle kuin Korkiaan!” No nyt mennään. 

Leiri järjestetään 7-9.8 ja suunnaksi otetaan Puumalan lähettyvillä sijaitseva Rokansaari. Rokansaari, miksikö sinne? Siksi, koska sinne rantautuu samana viikonloppuna Lake Saimaa RAID -kilpailu, joka purjehditaan Formula 18 -veneillä. Lauantaina näillä urheilullisilla katamaraaneilla järjestetään nuorille suunnattu testipurjehduspäivä. Me todellakin osallistumme siihen! Leiri toteutetaan edellisten vuosien tapaan pääsääntöisesti seuralaistemme köliveneillä, joissa leiriläiset myös asuvat viikonlopun ajan. Nuorisoleiri on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille nuorille ja yläikärajana on tässäkin leirissä ”koetko olevasi nuorisoleiri-ikäinen?”. Tätä leiriä ei kannata jättää väliin! 

Ilmoittautuminen leirille perinteisesti sähköpostilla 31.7.2020 mennessä Panu Kokolle osoitteeseen: panu.kokko@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro kaikki mahdolliset erityisruokavaliot ja muutkin huomioitavat asiat. 

Leirimaksu on 30€ ennakkoon maksettuna seuran tilille FI40 4165 0010 0320 04 tai MobilePay-palvelun kautta, tunnus 77730. Lisätietokenttään kirjoita leiriläisen nimi ja ”nuorison veneilyleiri”. Mikäli leirimaksu laskutetaan jälkikäteen, lisätään laskuun 5€ laskutuslisä. 

Huomioithan, että leirillä otetaan valokuvia seuran omaan käyttöön. Jos et halua joutua kuvattavaksi, niin kerrothan siitä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. 

 

Terveisin Nuorisojaoston pojat