Valokuvakilpailu 2019

14.5.2019

Valokuvakilpailun säännöt on julkaistu. Kannattaa osallistua. Parhaat palkitaan ja lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkinto.

Ristiinan pursiseuran tiedotusjaosto julistaa jo perinteeksi muodostuneen valokuvakilpailun veneilykaudelle 2019.

Kilpailun säännöt ovat seuraavat:

• Kilpailu on avoin RiPS:n jäsenille ja heidän perheilleen.
  • Kuva/kuvat on otettu veneilykauden 2019 aikana.​
  • Kuvat tulee olla itse kuvattuja eli kuvaajalla tulee olla kuviin täydet oikeudet.
  • Mikäli kuvissa esiintyy tunnistettavia henkilöitä, tulee kuvaajalla olla heidän suostumuksensa kuvien julkaisemiseen.
  • Kilpailuun voi osallistua vain digitaalisilla tiedostoilla.
  • Kuvankäsittely on sallittua.
  • Tiedotusjaostolla on oikeus julkaista kuvia Ripsaus-lehdessä ja seuran nettisivuilla.
  • Lähetä kuvat jpg-muodossa osoitteeseen: eija.immonen@eduvantaa.fi
  • Kirjoita sähköpostiin myös kuvan ottajan nimi, kuvauspaikka, kuvan ottoajankohta ja kuvan nimi.
  • Viimeinen lähetyspäivä on 31.10.2019.
  • Kilpailun raatina toimii tiedotusjaosto.
  • Parhaat palkitaan. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkinto.
  • Voittajat julkistetaan seuran pikkujoulujen yhteydessä.

Kilpailuun toivotaan paljon erilaisia kuvia: Korkian kesää, tilannekuvia vene-elämästä, tapahtumia, ihmisiä, luontoa ja kaikkea, mitä kesään kuuluukaan.

Tiedotusjaosto