Kokouskutsu. Vuosikokous 5.2.2023 klo 14.00

15.1.2023

Tervetuloa Ristiinan Pursiseuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen sunnuntaina 5.2. klo 14.00

Kutsu pdf-muodossa täältä

KUTSU RISTIINAN PURSISEURA RY:N VUOSIKOKOUKSEEN

Paikka                          Ravintola Saimaan kabinetti

Brahentie 42, 52300 Ristiina

(käynti eteläpuolen sivuovesta)

Aika                             Sunnuntai 5.2.2022 klo 14.00

Käsiteltävät asiat          Sääntömääräiset vuosikokousasiat

Esityslista

1. Suoritetaan kokouksen avaus.

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

3. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri.

4. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.

5.  Esitetään hallituksen toimintakertomus kuluneelta toimintavuodelta ja päätetään sen hyväksymisestä.

6. Esitellään kuluneen toimintavuoden tilit sekä toiminnantarkastajien lausunto.

7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille.

8.  Esitellään hallituksen kuluvaa vuotta varten laatima toimintasuunnitelma ja päätetään sen hyväksymi

9. Päätetään jäsen- ja liittymismaksujen suuruus. Hallituksen esitys: Maksuja korotettiin 2022. Ei tarvetta korotukselle.

10. Esitellään kuluvan vuoden tulo- ja menoarvio ja päätetään sen hyväksymisestä.

11. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja erovuoroisen tilalle. Erovuorossa pj. Mika Muikku.

12. Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuorossa Salme Häkkinen, Pekka Valtonen ja Markus Falck.

13. Päätetään jaostojen määrä ja jäsenet.

14. Valitaan 1-2 toiminnantarkastajaa ja heille varamiehet

15. Valitaan edustajat Suomen Purjehdus ja Veneily -liiton kokouksiin.

16. Käsitellään muut esille tulevat asiat

- Ilmoitusasioita

Mika Muikku

kommodori

Kokouksessa käsiteltävä aineistoon voi tutustua ennakkoon jäsensivuilla www.ristiinanpursiseura.fi. Aineisto löytyy kokoukset välilehden alta viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.

Tämä vuosikokouskutsu on sääntöjemme mukaisesti julkaistu netissä www.ristiinanpursiseura.fi -sivustolla ja lähetetty sähköpostiviestinä jäsenistölle. Mikäli et ole saanut sähköpostiisi kutsua tai sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, toimita toimiva sähköpostiosoitteesi Eija Immoselle, eija.immonen@eduvantaa.fi .