Ristiinan venepaikkojen vuokraussivusto on avattu! Nykyisille paikan haltijoille on lähetetty maksulinkki venepaikan vuokraamiseen.

17.4.2023

Maksamalla paikan ajoissa varmistat venepaikan tulevalle purjehduskaudelle. Maksamattomat paikat vapautuvat automaattisesti edelleen vuokrattavaksi!

Venepaikkojen vuokraus tapahtuu kaudesta 2023 alkaen sähköisesti netissä. Tästä linkistä pääsee sivustolle, minkä kautta voi selata vapaita venepaikkoja ja vuokrata niitä. Maksaminen suoritetaan venepaikkaa varattaessa nettikauppana.

Nykyisille venepaikan haltijoille on lähetetty maksulinkki sähköisesti sähköpostiin sekä tekstiviestillä. Maksamalla paikan ajallaan varmistaa venepaikan myös tulevalle kaudelle. Maksamattomat paikat vapautuvat sivustolla automaattisesti edelleen vuokrattavaksi.

Järjestelmä koskee laituripaikkoja. Rantavenepaikkoja voi edelleen tiedustella satamamestarilta. Porttien avaimia saa satamamestarilta panttimaksua vastaan.

Lisätietoja saa satamakapteeni Pekka Valtoselta numerosta 044 2599450.

Venepaikan edelleen vuokraaminen tai luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ilman satamamestarin lupaa on kielletty. Pursiseura voi irtisanoa venepaikan viivästyneiden ja maksamattomien venepaikkamaksujen vuoksi, tai jos paikan haltija ei noudata satamasääntöjä ja yleisiä turvallisuusohjeita.