Kyläniemi Runt DH purjehdittiin hyvässä tuulessa! Voitot Imatralle ja Lappeenrantaan.

20.6.2022

Kolmannen kerran, kahden hengen miehistöillä purjehdittu Kyläniemi Runt DH-kilpailu keräsi jälleen runsaan osanottajamäärän. Kilpailu purjehdittiin reippaassa 5-9 m/s tuulessa. Kaikki veneet ehtivät maalisuoralle ennen sateen alkamista. Kilpailuun ilmoittautui ilahduttavasti 20 venekuntaa, joista yli puolet Lappeenrannasta. RiPsin veneitä ilmoittautuneissa oli viisi. 

18 venekuntaa lähti matkaan spinnulähdöillä. Kyläniemi kierrettiin etelätuulessa myötäpäivään. Isompien veneiden luokka kiersi lisäksi Parkonpään loiston itäpuolella sijaitsevan Saisaaren.

Ison luokan voittoon purjeti ImPS:n Kimmo ja Anttoni Hautamaa veneellä Piika. Toiseksi purjehti RiPS:n Mika ja Markus Muikku Woodpeckerillä ja kolmanneksi LrPS:n Suvihuvi, Topiantti Äikäs ja Kim Rintamäki. RiPS:n venekunnista Jukka ja Olli Laitisen purjehtima Didix oli viides ennen Juha ja Laura Putkosen Irinaa.

Pienen luokan voiton vei LrPS:n Cascade, Sakari Vento ja Timo Ekholm. Toiseksi purjehti LrPS:n Fatmai, kipparina Tommi Isotalo ja miehistönä Antti Uotila. Hienosti palkinnoille kolmanneksi sijoittui RiPS:n Alli, Jukka Nikkilä ja Santeri Kanerva.

Tulokset löytyvät täältä.