Kilpailujaosto

Kilpailupäällikkö: Jukka Nikkilä, p. 050 3255 801
Jäsenet: Jukka Nikkilä, Juha Putkonen, Pasi Suhonen, Heikki Piipari, Laura Putkonen

Jaosto kantaa päävastuun purjehduskilpailujen järjestämisestä. Päätapahtumana on Saimaan ranking-kilpailu Astuvan Ukon Regatta joka kerää perinteisesti osallistujia myös Lappeenrannasta, Savonlinnasta, Imatralta ja Mikkelistä. .

Kilpailun järjestelyt vaativat talkoovoimaa mm. radan tekoon ja valvontaveneisiin. Jos haluat osallistua regatan järjestelyihin, ota yhteyttä Jukka Nikkilään.

Perinteisin kilpailumme on jo kymmeniä vuosia purjehdittu suosittu leikkimielinen Yövesi-matkapurjehduskilpailu. Kilpailu järjestetään jälleen yhdessa Mikkelin pursiseuran kanssa siten, että kokoonnumme perjantaina Ristisaareen MPS:n saaritukikohtaan. Lauantaina purjehditaan kilpaa Korkiaan. Tarkempi reitti valitaan sään mukaan.

Syksyllä, kuvaillan kanssa samana lauantaina järjestetään Korkia Runt -purjehdustapahtuma.

Perinteinen, jo 80-luvun alusta kiertänyt hopeinen matkapurjehdus-kiertopalkinto jaetaan kolmen kilpailun yhteistuloksen mukaan. Nuo kolme kilpailua ovat Astuvan ukon regatta, Yövesi-matkapurjehdus ja Korkia Runt. Palkinnot jaetaan Korkia Runtin jälkeen kuvaillan yhteydessä.

Kilpailujen kutsut ja tulokset vuosien varrelta löytyvät linkeistä viereisessä palkissa. Vuosikansioiden alle on tallennettu myös lehtileikkeitä.