Kilpailujaosto

Kilpailupäällikkö: Jukka Nikkilä, p. 050 3255 801
Jäsenet: Jukka Nikkilä, Juha Putkonen, Pasi Suhonen, Heikki Piipari, Laura Putkonen

Jaosto kantaa päävastuun purjehduskilpailujen järjestämisestä. Päätapahtumana on tulevana kesänä komattatoista kertaa järjestettävä Astuvan Ukon Regatta (26.5.2017), joka kerää perinteisesti osallistujia myös Lappeenrannasta, Savonlinnasta, Imatralta ja Mikkelistä. Kilpailu on Saimaan ranking -osakilpailu.

Kilpailun järjestelyt vaativat talkoovoimaa mm. radan tekoon ja valvontaveneisiin. Jos haluat osallistua regatan järjestelyihin, ota yhteyttä Jukka Nikkilään.

Perinteisin kilpailumme on jo kymmeniä vuosia purjehdittu suosittu leikkimielinen Yövesi-matkapurjehduskilpailu. Tänä vuonna (8.9.) kilpailu järjestetään jälleen yhdessa Mikkelin pursiseuran kanssa siten, että kokoonnumme perjantaina Ristisaareen MPS:n saaritukikohtaan. Lauantaina purjehditaan kilpaa Korkiaan. Tarkempi reitti valitaan sään mukaan.

Syksyllä, kuvaillan kanssa samana lauantaina (29.9.) järjestetään Korkia Runt -purjehdustapahtuma.

Perinteinen, jo 80-luvun alusta kiertänyt hopeinen matkapurjehdus-kiertopalkinto jaetaan tänä vuonna kolmen kilpailun yhteistuloksen mukaan. Nuo kolme kilpailua ovat Astuvan ukon regatta, Yövesi-matkapurjehdus ja Korkia Runt. Palkinnot jaetaan Korkia Runtin jälkeen kuvaillan yhteydessä.

Kilpailujen kutsut ja tulokset löytyvät linkeistä viereisessä palkissa.