Tiedotusjaosto

Tiedotusjaoston puheenjohtaja: Ari Immonen  p. 040 5462 757,
ari.immonen(at)eduvantaa.fi
Jäsenet: Eija Immonen, Anne Piipari, Kari Santala, Pia Santala, Karin Muikku, Markus Muikku ja Niina Kokko.
Ripsaus-lehden taitto: Anne Piipari

Syyskokouksessa 2013 Ristiinan Pursiseuraan perustetun tiedotusjaoston tehtävänä on vastata seuran tiedotustoiminnasta.

Jaosto ensimmäinen ponnistus oli uusia nettisivut ja ne ovat seuran tärkein tiedotuskanava. Vuoden 2016 aikana avattiin jäsenille nettisivuilla käyttäjätunnusten takana olevat jäsensivut. Myös sähköpostitse lähetetään tiedotteita kaikille, joiden sähköpostiosoitteet ovat seuralla tiedossa.

Toinen suuri haaste on ollut jäsenlehden julkaiseminen. Ensimmäinen väripainatettu jäsenlehti ilmestyi vuonna 2015, jolloin  seura täytti 40 vuotta, joten ensimmäinen lehti oli myös juhlanumero. 

Jäsenlehden nimestä järjestettiin kesällä 2014 nimikilpailu. Nimiehdotuksia tuli 50. Tiedotusjaosto valitsi näistä neljä ehdokasta, joista kaikki rosvopaistilla 16.8.2014 mukana olleet saivat äänestää voittajan. Äänestyksen tuloksena uuden jäsenlehden nimeksi tuli Ripsaus. Jäsenlehti ilmestyy vuosittain huhtikuussa.

Lehti tarvitsee myös toimittajia. Jos olet kiinnostunut osallistumaan Ripsauksen tekemiseen ja toimittamiseen, ota yhteyttä Ariin.

Tiedotusjaosto on järjestänyt vuosittain seuran jäsenille valokuvakilpailun. Valokuvakilpailu järjestetään jälleen kesän 2021 kuvista ja tulokset julkistettiin ja palkinnot jaetaan pikkujouluissa, jotka on samalla kauden päättäjäiset.