Koulutus- ja juniorijaosto

Jaoston tehtävänä on järjestää seuran jäsenille veneilyyn liittyviä koulutustapahtumia, hallinnoida ja huoltaa seuran jolla- ja kevytvenekalustoa sekä järjestää junioreille leiri-, viikkkopurjehdus- ja koulutustoimintaa.

Ristiinan Pursiseura ry omistaa viisi optimistijollaa, kolme zoom-jollaa sekä vikla-kevytpurjeveneen. Jollia säilytetään Kirkonrannan kalustovajassa ja ne ovat olleet käytössä purjehdusleireillä sekä viikkopurjehduksisa.

Jollapurjehtijoille järjestetään satunnaisesti harjoituspurjehduksia kirkkorannan satamassa.

Koulutus- ja juniorijaostolla ei valitettavasti ole puheenjohtajaa ja vetäjää eikä myöskään nimettyjä jäseniä. Jos olet kiinostunut kehittämään ja organisoimaan seuran aikuis- ja juniorikoulutusta ja/tai juniorien jollaharjoituksia, ota haaste vastaan. Ota yhteyttä hallitukseen.

Jollaleiri järjestetään Korkiassa 5-7.6. 2017. Leirille mahtuu 20 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tiedote ja ilmoittautumisohjeen voi ladata täältä.

ES-Open jollapurjehdussarja järjestetään Mikkelin Pursiseuran, Puulan Venekerhon ja Ristiinan Pursiseuran toimesta. Kilpailu on kaikille avoin ja omaa jollaa ei tarvita. Mikkelissä kisataan la 17.6. Hirvensalmella ke 19.7 ja Ristiinassa su 30.7.

Kisat purjehditaan Optimisti- ja Zoom8-luokissa. RiPS:n jollan voi ottaa lainaan.

Kaikki innokkaat lapset ja nuoret, tervetuloa. Lisätietoja täältä.