Koulutus- ja juniorijaosto

Jaoston tehtävänä on järjestää seuran jäsenille veneilyyn liittyviä koulutustapahtumia, hallinnoida ja huoltaa seuran jolla- ja kevytvenekalustoa sekä järjestää junioreille leiri-, viikkkopurjehdus- ja koulutustoimintaa.

Ristiinan Pursiseura ry omistaa viisi optimistijollaa, kolme zoom-jollaa sekä vikla-kevytpurjeveneen. Jollia säilytetään Kirkonrannan kalustovajassa ja ne ovat olleet käytössä purjehdusleireillä sekä viikkopurjehduksisa.

Jollapurjehtijoille järjestetään satunnaisesti harjoituspurjehduksia kirkkorannan satamassa.

Koulutus- ja juniorijaostoa johtaa Panu Kokko, puh. 044 3561781

Jollaleiri järjestetään Korkiassa 4-6.6. 2018. Leirille mahtuu n. 20 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin keväällä.

ES-Open jollapurjehdussarja järjestetään Mikkelin Pursiseuran, Puulan Venekerhon ja Ristiinan Pursiseuran toimesta. Kilpailu on kaikille avoin ja omaa jollaa ei tarvita. Mikkelissä kisataan la 16.6. Hirvensalmella heinäkuussa ja Ristiinassa su 29.7.

Kisat purjehditaan Optimisti- ja Zoom8-luokissa. RiPS:n jollan voi ottaa lainaan.

Kesän kilpailujen, leirien ja purjehdustapahtumien aikataulut löytyvät toimintakalenterista ja täältä.

Kaikki innokkaat lapset ja nuoret, tervetuloa.