Koulutus- ja juniorijaosto

Jaoston tehtävänä on järjestää seuran jäsenille veneilyyn liittyviä koulutustapahtumia, hallinnoida ja huoltaa seuran jolla- ja kevytvenekalustoa sekä järjestää junioreille leiri-, viikkkopurjehdus- ja koulutustoimintaa.

Ristiinan Pursiseura ry omistaa viisi optimistijollaa, kolme zoom-jollaa sekä vikla-kevytpurjeveneen. Jollia säilytetään Kirkonrannan kalustovajassa ja ne ovat olleet käytössä purjehdusleireillä sekä viikkopurjehduksisa.

Jollapurjehtijoille järjestetään satunnaisesti harjoituspurjehduksia kirkkorannan satamassa.

Koulutus- ja juniorijaostoa johtaa Panu Kokko, puh. 044 3561781

Jollaleiri järjestetään Korkiassa 10-13.6. 2021. Leirille mahtuu n. 20 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään yhteistyössä Mikkelin Pursiseuran kanssa. Mikkelin Pursiseura järjestää lasten purjehduskoulun juuri ennen leiriä 7.-9. 6. Kouluun ovat myös RiPS:n juniorit tervetulleita.

Nuorison (13v.....) veneilyleiri järjestetään 30.8-1.9. 2021 Nuorille järjestetään toiminnallinen veneilyviikonloppu, mahdollisuus tutustua toisiinsa ja pitää hauskaa veneilyn lomassa.